Voorstelling: All In?! (2014)
Lustrumvoorstelling Theatergroep Splinter groot succes! (Vrijdag 26 september & zaterdag 27 september 2014) Vrijdag- en zaterdagavond was het feest in "Theater Aan de Slinger" . Theatergroep Splinter vierde haar 1e lustrum en dat heeft het theater geweten! Ruim 300 mensen genoten van de voorstelling "Camping All in" en dansten daarna tot in de kleine uurtjes in de foyer op muziek van de DJ’s van de Boogie Express. Samen met de “show-off” groep van Shine zorgde Theatergroep Splinter voor een voorstelling waarbij continue gelachen werd en een vele herkenbare situaties voorbij kwamen. Met trots kijken de Splinters terug op deze zelfgemaakte voorstelling en hopen iedereen bij de kerstvoorstelling "Hartje Houten" terug te zien in het theater!
Fotogallerij
Splinter buiten het theater
Theatergroep Splinter presenteert zich ook regelmatig buiten het theater. Kies in het hoofdmenu voor “Activiteiten” om hier meer over te lezen.
Volgende voorstelling
Bent u benieuwd wat de volgende voorstelling van Theatergroep Splinter gaat worden? Volg het nieuws op onze website of via Twitter (”SplinterTheater”).
Klik op de foto hierboven om meer foto’s van dit optreden te zien.