Voorstelling: Schik in de lik (2013)
Een bewerking van de klucht Bajesbonje van Mart Moors, geregisseerd door Marleen van Dalen. Ditmaal een avondvoorstelling gespeeld in De Slinger Houten en in De Wiese in Schalkwijk. Het stuk speelt zich af in de gevangenis, waar een tirannieke directrice de scepter zwaait over een paar enigszins vreemde bewakers. Hier belandt een bijeengeraapt groepje gevangenen dat wordt verdacht van een bomaanslag op het winkelcentrum van Houten. De gevangenen verschillen enorm van elkaar: een draaideurcrimineel, een dove oma, een bekakte dame en iemand die op het punt staat om te trouwen. Ze krijgen bezoek van een louche advocaat, een wachtende bruid, een corrupte vriendin, een inspecteur en een gestoorde medegevangene. Dit, gecombineerd met een ontploffende bom onder de neus van de directrice en een bewaker aan de drugs levert voldoende ingrediënten voor een chaotische ontknoping.
Fotogallerij
Splinter buiten het theater
Theatergroep Splinter presenteert zich ook regelmatig buiten het theater. Kies in het hoofdmenu voor “Activiteiten” om hier meer over te lezen.
Volgende voorstelling
Bent u benieuwd wat de volgende voorstelling van Theatergroep Splinter gaat worden? Volg het nieuws op onze website of via Twitter (”SplinterTheater”).
Klik op de foto hierboven om meer foto’s van dit optreden te zien.