Sinterklaas voorstelling: Zet je schoen vast...! (2013)
In november 2013 is Theatergroep Splinter aangesloten bij Theatergroep Klutsel & Co en entertainmentbureau Ridder en de Prins voor de jaarlijkse Sinterklaasvoorstelling die Klutsel & Co maakt. Het resultaat was een vrolijke, spannende, muzikale, interactieve en grappige voorstelling genaamd: “Zet je schoen vast...!” De zussen “Zus en Zus”, die vorig jaar het afscheidscadeau voor de burgemeester van Houten hebben gemaakt, zijn nu gevraagd door een Nationaal Comite om een kunstwerk te maken voor Sinterklaas zelf!. Hiervoor hebben zij heeeeeeel veel schoenen nodig en besluiten ze de bijzondere soorten uit Amerika zelf te gaan halen. Hun oudste zus “Zus” past op het huis en neemt alle schoenen die ze opsturen in ontvangst. Maar gaat dit allemaal wel goed? En wat was er ook alweer aan de hand met die kist?! Ook de Pieten hebben hun weg weer gevonden naar het huis van Zus en Zus. Ze hebben het heel druk met het vullen van alle schoenen van de kinderen. Wat zijn zij van plan...?
Fotogallerij
Splinter buiten het theater
Theatergroep Splinter presenteert zich ook regelmatig buiten het theater. Kies in het hoofdmenu voor “Activiteiten” om hier meer over te lezen.
Volgende voorstelling
Bent u benieuwd wat de volgende voorstelling van Theatergroep Splinter gaat worden? Volg het nieuws op onze website of via Twitter (”SplinterTheater”).
Klik op de foto hierboven om meer foto’s van dit optreden te zien.